Засідання постійної  комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Від 04.12.2020 року

 

Присутні депутати:    Кучер О.М., Мощицький І.М., Лук?яненко  Т.В., Снітко В.Л., Пташинська І.А.,

                                  Литвинчук Ю.В.,

та начальник відділу фінансів, економіки та бухгалтерського обліку: Харченко Л.В.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання заступника голови  постійної комісії  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.
  2. Про обрання секретаря  постійної комісії  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.
  3. Про надання пропозицій, щодо змін в штатному розписі Потіївської сільської ради.
  4. Про нагальні питання життя громади.
  5. Про розгляд питання на сесію, щодо направлення коштів «Субвенції з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету».

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Пташинської І.А. про обрання заступника голови  постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва .

 

ВИРІШИЛИ: Обрати заступником  голови  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва – Кучер О.М..

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Пташинської І.А. про обрання секретаря  постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

ВИРІШИЛИ:  Обрати секретаря  постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва – Лукяненко Т.В..

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Пташинської І.А. про надання пропозицій, щодо змін в штатному розписі Потіївської сільської ради та інформацію Литвинчука Ю.В. щодо пропозицій в штатному розписі.

 

ВИРІШИЛИ: що під час внесення змін до штатного розпису  Потіївської с/р забезпечити робочими місцями всіх працівників, які працевлаштовані на даний момент.

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

    1. СЛУХАЛИ: Інформацію Кучера О.М., Мощицького І.М., Снітко В.Л. щодо планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва громади.

 

ВИРІШИЛИ: розглянути питання, щодо:

  • покращення благоустрою сіл ОТГ;
  • висипання дороги;
  • придбання розлогого плуга та покращити укомплектацію пожежної служби;
  • реорганізація комунального підприємства КП «Потіївське МП»;
  • екологія (проблема зі сміттям).

 

(Результати голосування:   одноголосно).

 

  1. СЛУХАЛИ: Інформацію Харченко Л.В. про направлення коштів «Субвенції з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету»

 

ВИРІШИЛИ:  Направити кошти «Субвенцію з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету»

 

(Результати голосування:   одноголосно)

 

 

 Голова комісії                                           І.А. Пташинська

 

 Секретар                                                    Т.В. Лук?яненко