ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА ПЕРІОД З 20.01.2023 по 26.01.2023

зареєстровано 98 випадків захворюванняCOVID-19, показник 8,1 на 100 тисяч  населення, що на 28%  нижче показника попереднього тижня; серед дітей до 17 роківвиявлено 11 випадків (12%); госпіталізовані 32 захворілих осіб (33%); померлих осіб немає; одужало 93 людей;  залишаються хворіти 217 чоловік, показник на 100 тисяч населення - 18,1.  

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ СТАНОМ НА 30.01.2023.

   Впродовж  останнього тижня, за період з  23 по 29 січня 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло  5258 осіб, що на 3% хворих менше ніж за попередній тиждень. Відзначається епідемічна активність середнього рівня інтенсивності.     Зниження захворюваності відбулося за рахунок  дорослого населення. 

СТАН ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГРИП ТА ГРВІ НА 23.01.2023

Впродовж останнього тижня, за період з 16 по 22 січня 2023 року, в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5432 особи, що на 9% хворих менше ніж за попередній тиждень.   

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ПОНАД 200 ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТУ ЖИТОМИРЩИНИ

Харчова та переробна промисловість Житомирської області має різносторонні вектори розвитку. Це важлива складова агропромислового комплексу, представлена хлібопекарськими, молокопереробними, м’ясопереробними, кондитерськими, цукровими, борошномельними та іншими підприємствами, загальною кількістю понад 200 суб’єктів різних форм господарювання. Продукти з Житомирщини цінуються в усьому світі, значна їх частина експортується.